marime text:

14 MOTIVE SOCANTE pentru a fi recunoscator ca medicina a progresat! GALERIE FOTO

Colectie socanta de fotografii, facuta publica de ofgalmologul american Staley B. Burns, care ar trebui sa convinga pe oricine ca o vizita la oftalmolog in zilele noastre nu se compara cu o experienta similara de acum 200 de ani.
14 MOTIVE SOCANTE pentru a fi recunoscator ca medicina a progresat! GALERIE FOTO

De atunci, ofalmologia a facut progrese uimitoare, cum ar fi in vindecarea cataractei si nu numai. Drept urmare, ar trebui sa fim recunoscatori stiintei.

Sursa: LiveLeak.com

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuclara (2011-06-01 14:14:08)
ghio, Dumnezeu permite aceste orori cu un scop. daca tu nu il vezi, asta e alta problema... Liviu are dreptate. suntem liberi sa actioanm asa cum vrem, chiar sa ne sustragem singuri de sub mana protectoare a lui Dumnezeu. dar libertatea implica si asumarea consecintelor propriilor alegeri.
raspunde »
Liviu (2011-06-01 12:22:56)
Atata timp cat stiinta nu descopera cum sa format exact universul si explica tot lumea o sa creada in Dumnezeu si chiar si dupa aia.Dar cum noi cunoastem sub 0.1% din lumea care ne inconjoara nu avem dreptul sa judecam si sa contestam prezenta unei Divinitati.Eu personal cred in Dumnezeu, si El lasa toate ororiile sa se intample fiindca nu este asemenea unui dictator care ne controleaza viata.
raspunde »
Androa (2011-06-01 07:01:39)
inca suntem primitivi daca visam la zei...
raspunde »
Xsulescu (2011-05-02 17:29:43)
Supremitatea, nu-ti pot transmite decat ca esti un ateu si atat. Imi e mila de tine in momentul cand iti va veni ceasul si iti mai spun ca in acel moment ai sa crezi in Dumnezeu si ai sa te rogi la El cum nu ai sa te rogi tu toata viata.
raspunde »
Papal (2011-04-30 22:24:20)
Chiar daca ar exista dumnezeu aceste boli nu au legatura cu el
raspunde »
ghio (2011-04-29 15:44:32)
Daca ar exista un dumnezeu nu ar permite asemenea orori. Dar nu am inteles ce legatura are vizita la oftalmolog cu acei oameni chinuiti care au ba boli de piele, ba arsuri, ba noma, ba malformatii congenitale? Singurele poze unde arata efectiv munca oftalmologului sau chirurgului nu sunt foarte diferite de ceea ce se intampla azi. Eu am fost la oftalmolog si in romania si in Danemarca si tot m-a pus la tabelul ala cu litere de toate marimile cu aparatul ala ca un periscop cu multe lentile. Eu nu sunt medic dar imi dau seama ca bubele de pe fetele oamenilor respectivi nu au legatura cu oftalmologia.
raspunde »
Supremitatea (2011-04-28 03:40:02)
Am ajuns din pura intamplare aici si vroiam sa satirizez un pic romanii care ii multumesc lui dumnezeu in detrimentul stiintei. Apoi am vazut comentul lui "gane". Ma indoiesc ca esti medic, nu cred ca mai ziceai asa ceva. Sper sa n-am nevoie de tine.
raspunde »
gane (2011-04-27 20:04:52)
Sunt medic si sincer, ar trebui sa ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat dreptul sa evoluam.Daca nu aveam acceptul Lui, nu am fi fost astazi aici.
raspunde »